SAMSUNG GALAXY BUDS+ BREZŽIČNE SLUŠALKE MODRE

Šifra izdelka EAN: 16189

-10%

Kratki opis:

  • kakovosten zvok iz AKG-ja
  • trije mikrofoni za kristalno jasen zvok
  • še daljša življenjska doba baterije
Celoten opis

Priporočena cena: 169,90€

152,91€Vključno z ddv
Na zalogi Brezplačna poštnina
Izbrana barva: Modra

SAMSUNG GALAXY BUDS+ BREZŽIČNE SLUŠALKE MODRE

152,91€
 

Povezani artikli

Predstavitev

Predstavljamo Galaxy Buds+ brezžične slušalke. Naše nove brezžične slušalke doslej z 2-sistemskimi zvočniki prinašajo zvok iz AKG z bogatimi visokimi toni in globokim basom, prilagodljivim sistemom treh mikrofonov za kristalno jasne telefonske pogovore in dolgotrajno življenjsko dobo baterije – vse za vrhunsko doživetje zvoka.

 

Pobegnite v glasbo

Bogat naraven zvok postaja še mogočnejši z novimi 2-sistemskimi dinamičnimi zvočniki in močnejšim gonilnikom. Ob močnem basu in čistih visokih tonih boste uživali ob svojem najljubšem ritmu, kamorkoli se odpravite.

 

Govorite, ne kričite

Uživajte v kristalno jasnih telefonskih pogovorih in v neprimerljivi kakovosti glasu z 2 inovativnima zunanjima mikrofonoma, ki ujameta glas in ga zaščitita pred hrupom iz ozadja.

 

Energija, ki vas vodi v gibanje

Predvajajte glasbo brez skrbi za baterijo. Uživajte v največ 11 urah neprekinjenega predvajanja z enim polnjenem, ki se z Galaxy Buds+ polnilno škatlico podaljša na 22 ur.

 

Brezžične slušalke, brezžično polnjenje

Baterijo lahko napolnite z vsemi brezžičnimi polnilniki, združljivimi s Qi, ali polnilnik preskočite in uporabljate energijo neposredno iz svojega Galaxy telefona.

 

 

 

 

Tehnične podrobnosti

Barva Modra
Znamka Samsung
Model Buds+
Primerjevalnik