SAMSUNG PREKLOPNI OVITEK S TIPKOVNICO ZA GALAXY TAB S6 10.5 SIV

Šifra izdelka EAN: 15191

-10%

Kratki opis:

Dvodelna tipkovnica s tankimi platnicami za Galaxy Tab S6 ščiti in podpira vašo produktivnost tudi pri nenehni mobilnosti. Opremljeni s tipkovnico QWERTY in sledilno ploščico lahko miško varno pustite doma ali v pisarni in prihranite prostor med potovanjem. Magneti na zadnji platnici Book Cover Keyboard omogočajo enostavno namestitev, integrirani prostor za S Pen pa zagotavlja brezskrbno nošenje pisala. Če tipkovnice ne potrebujete jo lahko preprosto odstranite in še vedno udobno uporabljate tablični računalnik za lažje vodoravno gledanje.

Celoten opis

Priporočena cena: 179,90€

161,91€Vključno z ddv
Na zalogi Brezplačna poštnina
Izbrana barva: Siva

SAMSUNG PREKLOPNI OVITEK S TIPKOVNICO ZA GALAXY...

161,91€
 

Povezani artikli

Predstavitev

Napajajte svojo prenosljivo delovno postajo

Magnetno nadenite tipkovnico z ovitkom in nemudoma začnite svojo izkušnjo osebnega računalnika. Funkcijske tipke in sledilna ploščica zagotavljajo največjo produktivnost, zato lahko tipkovnico preprosto nadenete in začnete z delom ali jo celo odstranite in uporabite samo ovitek. Vgrajeno držalo hrani S Pen pisalo v bližini za zapiske in popravke.

Izkušnja namizja le eno bližnjico stran

Doživite popolno izkušnjo osebnega računalnika Samsung DeX v ozki tablici. Prenosljiva tipkovnica z ovitkom* Galaxy Tab S6 tablice uporablja namensko tipko za hiter dostop do DeX-a in sledilno ploščico, ki izpopolni vaše delovno mesto. Povežite se z drugim zaslonom s HDMI-kablom in si zagotovite še več prostora.

Tehnične podrobnosti

Barva Siva
Znamka Samsung
Model Galaxy TAB S6 (2019)
Primerjevalnik