BASEUS iX BREZŽIČNI POLNILEC Qi

Šifra izdelka EAN: 10553

-30%

Kratki opis:

Zelo kvaliteten brezžični polnilec proizvajalca BASEUS, namenjen za polnjenje telefonov in naprav, ki podpirajo Qi brezžično polnjenje.

Polnilec je zelo kakovostno in kompaktno izdelan, zgornja stran je obložena s pravim usnjem, kar mu daje odličen pridih elegance, telefon pa hkrati ščiti pred praskami.

Ustreza telefonom: iPhone 8/8+, iPhone X, Samsung Galaxy S8 / S8+, Galaxy Note8, Galaxy S7...in vse druge modele, ki podpirajo Qi brezžično polnjenje.
 

Celoten opis

Priporočena cena: 24,90€

17,43€Vključno z ddv
Na zalogi
Izbrana barva: Črna

BASEUS iX BREZŽIČNI POLNILEC Qi

17,43€
 

Predstavitev

Na spodnji strani ima polnilec silikonsko oblogo, ki preprečuje drsenje na površini, kjer je odložen.

Polnilec je stilsko zelo všečen, prav tako je zelo kompakten, saj je premer samo 9 cm, višina pa samo 8mm.

Vhodni paramatri: 5V / 2A
Izhodni parametri: 5V / 1A

Glavna prednost brezžičnega polnilca je v tem, da napravo, ki jo želimo napolniti enostavno odložimo na polnilec in postopek polnjenja se samodejno prične. Brez odvečnega priklapljanja na polnilni kabel.

Ko telefon odložite na polnilec, se postopek brezžičnega polnjenja prične samodejno. Ko je telefon ( ali druga naprava) poln, se polnilec samodejno izklopi. Ko je postopek polnjenja v teku, stalno sveti opozorilna LED lučka.

Polnilec ima priložen microUSB - USB kabel, dolžine 1m.

Edini pogoj za uporabo je, da je priporočljivo, da se polnilec napaja iz vsaj 5V / 2A adapterja, da lahko deluje pri polni moči.

Oddaljenost od polnilca mora biti vsaj 8mm, da se postopek polnjenja lahko prične. To pomeni, da lahko telefon polnite tudi z veliko večino zaščitnih ovitkov, ko so le ti nameščeni.

Hitrost brezžičnega polnjenja je enaka hitrosti polnjenja s kablom, če se polni pri normalni hitrosti ( ne QuickCharge).

Polnilec ima vgrajene vse najbolj pomembne zaščite: pred prekomernim polnjenjem, preveliko napetostjo, prevelikim tokom in zaščito pred kratkim stikom.

 

Tehnične podrobnosti

Barva Črna
Primerjevalnik