051 651 651, is.libomregs@alicoran Delovni čas: (09:00 - 21:00)
45-dnevna garancija zadovoljstva Nakup brez tveganja. Če ugotovite, da vam artikel, ki ste ga naročili v spletni trgovini ne ustreza, vam bomo kupnino brez vprašanja povrnili. Več o vračilu blaga si lahko preberete v Splošnih pogojih poslovanja.
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 200 € Pri naročilu artiklov, ki presegajo skupno vrednost 200€, vam bomo le te poslali brez stroškov poštnine. Pakete dostavlja Pošta Slovenije.
RSS

Blog za mesec april - 2022

Amazfit pametne ure so stilsko in tehnološko vse naprednejše
Amazfit pametne ure so stilsko in tehnološko vse naprednejše

Imate zdrav in aktiven življenjski slog in pri tem uporabljate priročne naprave, ki vas tekom aktivacije spremljajo in opominjajo, da ste na pravi poti? Ste vedeli, da so reden spremljevalec aktivnih uporabnikov tudi Amazfit ure? Kot modna in najsodobnejša tehnološka blagovna znamka predstavljajo pravo kombinacijo mode in inovativne tehnologije, v kateri se na svoj edinstven način najde prav vsak človek.

 

Pri Amazfit vidijo živahno prihodnost v pametnih napravah, ki združujejo modo in inovativno tehnologijo. Njihove ure spremljajo vaš življenjski slog. Že vse od prvega izdelka se v podjetju trudijo slediti inovacijam, ki jih povezujejo s tehnologijo pametne strojne opreme. Amazfit je lastna blagovna znamka podjetja Huami corporation – enega izmed vodilnih podjetij na področju pametne nosljive tehnologije.

 

Trendi Amazfit so drzni, večdimenzionalni in stalno raziskovalni

 

Pri Amazfit si želijo, da bi njihove ure osvobodile vse več ljudi. Z ustvarjanjem dinamičnih in elegantnih tehnoloških izdelkov spodbujajo aktivni duh, strastno življenje, samoizražanje in samopodobo. V podjetju verjamejo, da stalno spremljanje trendov in razvijajočih se potreb potrošnikov pomeni uresničitev marsikaterih želja in strasti.

 

Ure Amazfit se stalno izboljšujejo. Pri oblikovanju in inovacijah so drzni, pametno tvegajo ter so odprti za vse možnosti. Praktična in estetska učinkovitost upošteva vse vidike življenja ljudi, naj si bo to ura za zabavo, športno aktivnost, povezavo s pametnim domom ali le kot modni dodatek.

 

 

 

Odlike Amazfit ur so zaslon na dotik, wifi povezava, GPS sledenje in HR optični senzor za srčni utrip na zapestju

 

Ko je poletje pred vrati, si vsi želimo izgledati fit. Pri doseganju tega cilja, so vam lahko v veliko pomoč Amazfit pametne in športne ure. Če še ne veste, kako začeti in potrebujete dodatni izziv in spodbudo, si omislite vse bolj popularno Amazfit športno uro. Odlike Amazfit Verge, Bip in Stratos ur so zaslon na dotik, wifi povezava, GPS sledenje in HR optični senzor za srčni utrip na zapestju.

 

Ne odlašajte predolgo, saj lahko z aktivnostjo pričnete že danes! Preverite ponudbo Amazfit ur in navdušeni boste nad tem, da lahko dnevno merite aktivnost, preverjate spanec, lahko pa se povežete na mobilno aplikacijo in pametno uro upravljate s pomočjo telefona. Ure vam ponujajo bogat nabor funkcij. Ker ima večino ur dolgo avtonomijo baterije, ne bo bojazni po stalnem polnjenju.

 

Ali izbrati Amazfit pametno zapestnico ali pametno uro?

 

Če ste v fazi kupovanja ure, naj bo prvo merilo nakupa, namen ure. Če bo ta služila le estetskemu vidiku in boste z njo le nadzorovali čas, potem izberite manj zahtevne športne ure ali vse bolj popularne pametne zapestnice. Obe vrsti se ponašata s preglednim zaslonom, številnimi športnimi načini, konstantnim spremljanjem srčnega utripa in drugimi uporabnimi funkcijami.

 

A športne ure ponavadi krasijo aktivne osebe, ki z biooptičnim senzorjem na Amazfit urah spremljajo svoje zdravje in telesno pripravljenost ter nasičenost krvi s kisikom. Amazfit ure so ure s stilom, ne le na zunaj, ampak tudi znotraj. Z njimi spremljate tudi raven stresa, analizirate srčni utrip, aktivnost in kakovost vašega spanja.

 

Pred izborom pametne ure se pametno odločite in izberite tisto Amazfit uro, ki bo zadovoljila vaše potrebe in želje po nadzorovanju številnih parametrov, ki so pomembni pri mnogih športnih dejavnostih. Ne kupujte drage ure, če večino funkcij ne boste uporabljali. A vedite, da v splošnem velja pravilo: Dobra cena = kakovostna Amazfit ura.

 

Preverite ponudbo še sami: URE AMAZFIT

Filtri
Sort
display