051 651 651, is.libomregs@alicoran Delovni čas: (09:00 - 21:00)
45-dnevna garancija zadovoljstva Nakup brez tveganja. Če ugotovite, da vam artikel, ki ste ga naročili v spletni trgovini ne ustreza, vam bomo kupnino brez vprašanja povrnili. Več o vračilu blaga si lahko preberete v Splošnih pogojih poslovanja.
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 200 € Pri naročilu artiklov, ki presegajo skupno vrednost 200€, vam bomo le te poslali brez stroškov poštnine. Pakete dostavlja Pošta Slovenije.
RSS

Blog za mesec junij - 2021

Minutni namig - Selfie Stick

V spodnjem videu spoznajte nepogrešljiv pripomoček za vse, ki radi ustvarjate spomine na vseh vaših poteh. Selfie stik in hkrati tripod oziroma stojalo vam bo pomagalo, da bodo vaše slike in videoposnetki vedno brez tresljajev in šumov.

 

Več si oglejte v spodnjem videu, artikel pa lahko naročite na tej povezavi: https://sgerm.dotnetcloud.co.uk/huawei-af15-pro-tripod-selfie-stick

 

Predstavitev poslovalnice - Samsung center Citypark Ljubljana

Ta teden se predstavlja poslovalnica Samsung Center, ki se nahaja v Cityparku BTC Ljubljana. Samsung Center je specializirana prodajalna elektronskih naprav proizvajalca Samsung. V naši poslovalnici lahko naročite mobilne naprave, pametne ure, tablične računalnike, zabavno elektroniko, belo tehniko in dodatno ter zaščitno opremo. Obiščite nas in se navdušite nad kvalitetnimi Samsung produkti, katere lahko preizkusite tudi sami.

 

Se vidimo v Samsung Centru CityPark Ljubljana :)

 

Filtri
Sort
display