Huawei P9 Lite Črn

Kratki opis:

Mobitel P9 Lite Dual SIM se ponaša s 5,2-paličnim zaslonom FHD-resolucije in elegantnim ohišjem s kovinskim robom, ki ga na zadnji strani krasi senzor prstnih odtisov.

Celoten opis

254,89€Vključno z ddv
Na zalogi Brezplačna poštnina

Huawei P9 Lite Črn

254,89€
 

Povezani artikli

Predstavitev

Mobitel P9 Lite Dual SIM se ponaša s 5,2-paličnim zaslonom FHD-resolucije in elegantnim ohišjem s kovinskim robom, ki ga na zadnji strani krasi senzor prstnih odtisov. Izjemne zmogljivosti telefonu zagotavljajo 8-jedrni procesor z 2,0 GHz in 2 GB RAM-a, dolgoročno rabo pa zagotavlja baterija s 3000 mAh.

Izjemno tanek
Odstotek, ki prikazuje razmerje med ohišjem in ekranom sedaj znaša kar 76,4%. Ta pametni telefon uporabnike navdušuje s svojim elegantnim dizajnom in modno kovinsko obrobo, hkrati pa z neverjetnim 13,2 cm (5,2'') zaslonom ter širokim barvnim spektrom poskrbi za neverjetno uporabniško izkušnjo.

Natančno fotografiranje
Mobilnik v ohišju skriva napreden Sony IMX214 procesor slike, ki fotografije zajema z ločljivostjo 13 MP, kar zagotavlja izjemne slike, neverjetne detajle in žive barve. Kamero odlikuje tudi široka zaslonka f/2.0, ki je v veliko pomoč tako pri fotografijah kot videoposnetkih in slabi svetlobi.

Prepozna vas po dotiku
Huawei P9 Lite odlikuje najboljša zaščita, ki polni dostop do telefona omogoča samo vam. Telefon uporablja poseben senzor za prstne odtise, ki s svojo napredno tehnologijo omogoči uporabljanje telefona le vam.

 

Tehnične podrobnosti

Oblika Pametni
Primerjevalnik